Посредством нашите партньори застрахователни компании и лицензирани застрахователни брокери, ние предлагаме пълната гама от застрахователни продукти, с цел да защитим Вас, Вашия интерес, семейството Ви, собствеността Ви, Вашето здраве, Живот, осигуряваме Ви защита като превенция от финансов риск, застраховки на Отговорности, свързани с Вашите професионални задължения и др.

В тази връзка, почти всеки един от нас си е задавал следния въпрос:

Застраховката: Необходимото Зло или Защита?

Застраховки

През годините много хора са споделяли, че не искат да предизвикват негативното и поради тази причина, не само не коментират, но и не използват и специална защита.

Сигурно сте чували правилото: “На мен това няма да ми се случи!“
Стига се и до там, че част от клиентите вярват в правилото: “Дори и да имаме застраховка, то едва ли ще ни платят, ако стане нещо!“

В същото време, от всички места ние получаваме информация, оферти и реклами на различните застраховки, свързани с едни от най-ценните за нас неща като: живота, здравето, имота, бизнеса, колата.

Обичайно голяма част от клиентите са спокойни, че познават човек, който се занимава със застраховки и ако се наложи, ще оправи нещата!

Препоръчваме Ви да излезем от добрите намерения и пожелания и е време за нашето правило:

Пред Фактите и Застрахователите мълчат:

  • Сключваме, както  задължителните, така и доброволните  застраховки и се стремим  към  най-малкото зло. Добра стратегия, от която печелят само информираните и знаещи допълнителните условия. Или казано по-просто ние ще Ви информираме за какво няма да Ви платят;
  • Има тънкости в процедурите, сроковете, документите, както и при кого се подават, за да може да се заведе правилно щетата и да си получите дължимото при настъпило събитие. Тук оставяме на Вас да прецените сами ли ще научите всичко това или ще се доверите на нас и нашите лицензирани партньори (компании и брокери), които се занимават десетилетия с това и знаят как да защитят Вас и Вашите интереси;
  • Имаме традиция или е задължително да защитим: Колата, дома, бизнеса. А кой пази и защитава нас? Тук споровете и дилемите са десетки. Добре е да си отговорим на един въпрос: Имаме ли план Б, ако нещо се случи с колата, имота, дори с нас самите? Ако имате отговор, то тогава само може да се Поздравите, че сте един от малкото, който може да спре да чете и да се ограничи до задължителните продукти;
  • Доволни ли сте от Здравната система и нивото на Здравеопазване в България? Ако мислите, че има какво да се желае, тогава е добре да знаете как да си осигурите защита за над 4 000 000 лева за лечение в целия Свят, ако все пак се наложи;
  • Сигурно знаете, че има продукти с инвестиционен характер, които Ви носят доходност (започват от мин.10 %) над тази в банките и отново имате специална защита за Вас или Вашите близки?
Застраховки

Как да Не пропуснем добрата оферта?

  • Вие искате, Ние преговаряме вместо Вас и събираме не оферти, а условия, които самите ние ползваме.
  • Съпоставяме и преговаряме със застрахователните компании  да се конкурират за Вас. И всичко това с помощта на лицензирани партньори и брокери, които познават продуктите и условията и имат информация, която може да Ви донесе много или струва всичко.
  • Вие избирате коя компания и продукт, а ние ще свършим цялата досадна работа и процедурите, за да може да имате максимална защита.
  • Какво ни дължите?: Усмивка и препоръка, когато получите това, което искате и Ви трябва, а не поредните Общи условия и неразбираеми клаузи.
Очакваме Ви, за да се запознаем, да се срещнем и да Ви съдействаме, защото смятаме, че е време да докажем думите си с дела, без красиви реклами и обещания! Хората са казали: “С питане и до Цариград се стига!“. Ние Гарантираме, че и там ще Ви платят, ако Не сте пропуснали да ни потърсите за Съвет или просто разговор, за да реализираме нашите Обещания!