Работата с банкови институции винаги е била трудна и неприятна. Докато се запознахме с Диана. Тя има уникалният талант да получи за своите клиенти невъзможно добри условия, бърза обработка на документи, кредитни лимити, за които иначе само сме слушали. Изключително компетентна, оперативна и когато работи по наш финансов проблем, знам че решение ще има. За 30 дни осигури финансиране на фирма без обезпечение от същата банка, която се кълнеше цяла година преди това, че това е невъзможно.
   
Станислав Тодоров

Станислав Тодоров

Оперативен директор, Флекс Брикс Софтуер и Основател на Адванс Академи

Изключително доволен съм от услугите на Диана Бисерова! Работя с нея повече от 8 години и знам, че винаги мога да разчитам на нейния професионализъм, както и на невероятните контакти, която тя е изградила. Тя винаги намира варианти! Горещо препоръчвам услугите на Диана, защото тя винаги успява да предостави конкретна информация в изключително кратки срокове и през всички тези години тя предлага най-добрите варианти за мен. Огромно благодаря за помощта! Успехи!
Георги Чиколов

Георги Чиколов

ActionCOACH

Ние сме работодател, който иска да осигури най-доброто на своите служители в различни аспекти. Диана Бисерова ни помогна да направим една от крачките в това отношение. Диана, изслуша и анализира всички изисквания отностно допълнителна здравна застраховка, които бяха важен фактор при вземана на решение и избор на оферта. В резулат на това подбра най-подходящите оферти, които отговарят на нашите нужди , носят максимална полза за застрахованите служители и се побират в бюджетните рамки.Търпеливо отговори на всички съпътсващи въпроси и спомогна при подписването на застрахователната полица.
Пейслип ЕООД

Пейслип ЕООД

Бих желал да изразя своята благодарност към екипа на Кредит Кепитал EООД за успешното партньорство. Консултациите и съдействието, което получават нашите клиенти от Кредит Кепитал ЕООД са винаги на високо професионално ниво, като техните консултанти са готови винаги да предложат оптимални параметри за финансово кредитиране. Процесът по отпускане и усвояване на банков кредит върви гладко и планирано, като винаги спазват сроковете, които са поели към нашите клиенти. Препоръчвам Кредит Кепитал ЕООД на всеки, който има нужда от професионален и лоялен партньор в сфера на банковото дело.
Боян Казанджиев

Боян Казанджиев

Управител, „СТРОИТЕЛНА КОМПАНИЯ АКЦЕНТ" ООД и Управител, фирма за недвижими имоти „АКЦЕНТ ИНВЕСТ" ООД

Искам да благодаря на Диана Бисерова за оказаното пълно съдействие при получаването на ипотечен кредит. Като всеки човек след избора си на жилище исках нещата да се случат максимално бързо и да получа ключа за мечтаният дом. Реших да се доверя на професионалист в тази област и определено не сгреших в избора си. Очакваният стрес ми се размина и получих пълно съдействие и коректно отношение. Спестих си ходенето по банки за събиране на оферти , проучване на изискванията на банките, организиране на пазарна оценка , комуникация с нотариус и др. Голяма част от комуникация , размяната на документи и уточненията се осъществиха по ел. поща и в телефонни разговори. Спестих доста време и получих отговор на всичките си въпроси. Диана е страхотен професионалист към който бих се обърнала отново за съдействие.
Мелиха Хюсеинова

Мелиха Хюсеинова

Senior Developer, Intelligent Systems Bulgaria

Благодаря на Диана за професионализма и търпението. Помогна на семейството ми с избора на най-добрите условия по ипотечен кредит и съпътстващо финансиране за ремонтни дейности. Да получиш задоволяващо финансиране по време на 2рата година на майчинство не е лесна задача, но Диди успя да асистира с постигане на поносима месечна премия и отпускане на необходимите средства. Пряма, разбираща и обясняваща дребния шрифт на всеки документ, докато ни помагаше с попълването.
Гергана Казанлиева

Гергана Казанлиева

Диана ми помогна да избера правилния продукт, с който да финансирам мечтания дом, отдели нужното внимание и търпение към моите изисквания, след което даде и своето професионално мнение, за което не съжалявам, че се доверих. Със сигурност бих ползвал услугите на Диана отново и я препоръчвам с 2 ръце.
Валери Козарев

Валери Козарев

Team:Master Franchise, Position: President of Expansion, Fantastic Services

Здравейте! Пиша за да кажа едно голямо Благодаря на ДИАНА БИСЕРОВА! От близо 5 години се доверяваме за възникнали финансови въпроси и кредити изцяло на нея  изключителен Професионалист, прецизен и отговорен човек. Винаги намира най-правилното и изгодно решение за нашето семейство. Препоръчвам на всички мои близки и клиенти, които имат нужда от Кредитен консултант. Благодаря за търпението и усмивката, с които посреща всички въпроси и казуси!
Живи Христова

Живи Христова

Собственик и Управител, Студио за красота Angel

Изключително доволен съм от съвместната ми работа с Диана Бисерова. Професионално отношение, което ми спести страшно много време и нерви. Получих най-добри оферти за ипотечен и за потребителски кредит, както и отговори на всички въпроси. Определено препоръчвам Кредит Кепитал и отново бих се обърнал към тях при нужда от кредит или рефинансиране.
Добромир Тодоров

Добромир Тодоров

Много съм доволен от услугите на Кредит Кепитал! Задължително препоръчвам и ще използвам услугите отново при нужда от финансиране!
Данаил Пенев

Данаил Пенев

Собственик и Управител на ТСВИЖЪН ЕООД, Съдружник и Управител в Тракинг България ООД

Бладорение на професионализма на Диана успяхме да вземем най-правилното решение за ипотечен кредит. Това в комбинация с проактивността и гъвкавостта, които Диана демонстрира, направи целия процес лесен, приятен и безпрепятстван. Препоръчвам с две ръце, ако не ви се занимава с цялата лудница покрай това толкова важно решение.
Йоанна Димова

Йоанна Димова

HR Manager, Fantastic Services

Използвах професионалните услуги на Диана за осигуряване на възможно най-добрите условия при отпускане на ипотечен кредит. За период по-малък от 2 седмици получих оферта, която никоя банка не можеше да ми предложи като техен нов клиент. Спестеното време и нерви в резултат са основните причини да заявя, че да избереш услугите на Диана Бисерова e както казват американците 'no brainer'!
Станислав Йорданов

Станислав Йорданов

Franchise Director, Fantastic Services